Velkommen til mit  univers af yoga, mindfulness, både fysisk og psykisk velvære, som jeg jeg gerne vil invitere jer indenfor i. Jeg ønsker at flest muligt får samme oplevelse med Yoga og Mindfulness som jeg har fået. Kig derfor godt omkring på min site og kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål - skriv til mig på louisejuelseverin@gmail.com eller ring på +4530316236

Jeg er uddannet yoga lærer 2oo tim fra Lago Cph, 50 tim yin yoga og uddannet mindfulness instruktør og MBSR underviser ved Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet. Jeg er uddannet i Energy Medicin by Donna Eden som jeg bruger en stor del i mine yin timer og  mine behandlinger.
Jeg er også delaktig i Mindful Leader Sumit och arbejder dagligen med fordybelse og udvikling af mig selv.

Jeg har igennem de sidste 20 år dyrket og studeret yoga og forskellige Yoga filosofier i adskillige dele af verden. Jeg har en bred vifte af erfaring indenfor Hatha, Kundalini, Asthanga, Anusara, Vinyasa og Chakra yoga. 

Jeg underviser i Mindful yoga, Vinyasa yoga, Yin yoga og Chakra yoga.(der af navnet Anahata som betyder hjerte og står for det fjerde chakra som er hjerte chakra)

Jeg er dybt fascineret af kroppens anatomi, kroppens energibaner (prana og nadis) og hvad vi er i stand til at udrette med kroppen uden at overskride vores grænse eller præstere noget for nogen. 

Yoga handler for mig om hvordan vi fordyber os i vores krop og sind, samt hvordan vi kan åbne op for vores energibaner og få et bedre velvære. For mig er det vigtigt at du får din helt egne oplevelse var gang du er på din yogamåtte. 

Jeg oplever selv, at yoga og meditation hjælper mig at finde frem til mit sande jeg. For mig er det vigtigt at skabe værdi i livet både med vores successer og med vores udfordringer og det vi ”helt mislykkes” med. Det er net op der jeg synes at yoga har forændret mit liv. At se muligheder i både krop og sind.

Det er op til en selv, hvordan man vil leve vores liv, men det hjælper os på vejen hvis vores indre klima er i balance og vi lytter til vores krops visdom.

Jeg tror stærkt på at hvis vi vil skabe en forskel og en bedre verden så begynder det med en selv og vores indre klima. Om hvordan vi har det i vores krop og vores sind. Og det er just de Yoga og Mindfulness kan.