Når jeg holder mine forskellig workshops eller kurser så kommer jeg næste altid ud og besøger jeres arbejdesplads først. Det er ikke altid nødvendigt men jeg synes selv det er nyttigt hvertfald i begyndelsen af et forløb da jeg får muighed at møde jer en først gang, mærke virksomheden, se eventuelle lokaler osv.

Mindful Lederskab - 2, 5 tim
Hvordan Mindfulness kan gøre dig til en bedre leder med større selv indsigt og bedre forståelse for dine kolleger. Et større nærvær og en bedre ledere ikke bare på arbejdet men også der hjemme.

Mindfulness i kommunikation - 2,5 tim
Hvordan mindful lederskab skaber en bedre kommunikation på arbejde pladsen, samt større kreativitet og bedre præstationer. Hvordan vi håndtere vanskelig kommunikation og hvordan det påvirker os.

Mindfulness og Stress - 2,5 tim
Hvordan Mindfulness vil hjælpe mod stress og forbygge mod stress. Vi kigger på hvad som kan være de daglig stressorer, vores stress reaktion vs stress respons. workshop bygger på dialog og nogle fælles øvelser og et par redskab det kan få med sig og praktiser der hjemme.

MBSR 8 uger (mindful basic stress reduktions program) et stress forløb som er meget anderkendt både her og i US som er videnskabligt bevist på at det hjælper mod stress, angst og depression.

Pris:  Max 20 personer,  2,5 tim for 4000.- ex moms
8 uger forløbet er det 4000.- ex moms / deltagere og max 14 som kan deltage per forløb