Efterår i Dyrhaven

Så begynder vi igen med de bevidst opmærksomme ture i Dyrehaven var lørdag  kl 09:00 - 10.15 
Første gang  er lørdag den 19 September .
Det er efterår og Vi går den mest vidunderlige tid i møde. Efteråret i Dyrehaven med kronhjortene der begynder at brøle, bladene der skifter farve, lyset som finder sin vej gennem træernes grene, de skarpe farver og ikke mindst duften og smagen af efterår. Vi vil opleve efteråret sammen i stilhed, gennem guidede gående meditationer, blød yoga og stående kropsscan.

I det smukkeste omgivelser og med den kraftfulde natur, Vil du nu få mulighed for at lære og træne i at vågne op til dit liv lige præcis som det er her og nu. At arbejde og blive bevidst om hvordan du bruger dine sanser. Her vil du kunne nulstille og hente ny energi og ikke mindst give din krop og dit sind en bevidst ro.
Det er videnskabeligt bevist at Mindfulness fører til bedre mental sundhed. Mindfulness er at træne bevidst nærvær fra øjeblik til øjeblik.

Vi mødes ved Trepilelågen - indgangen mod Eremitage slottet Pris 125.- For mere information og for tilmedling via mail louisejuelseverin@gmail.com, eller på sms 30316236 Ingen forkundskab kræves - alle kan være med:-)

Mindfulness i Naturen

Under denne corona periode er disse forløb gratis

Vi begynder søndag den 19 April kl 9 -10
Vi mødes ved Trepilelågen - indgangen mod Eremitage slottet
Pris 130.-

Vi vil opleve efteråret sammen i stilhed gennem guidede gående meditationer, blød yoga og stående kropsscan. I det smukkeste omgivelser og med den kraftfulde natur, vil du nu få mulighed for at lære og træne bevidst opmærksomhed. At arbejde og skabe bevidsthed om hvordan du bruger dine sanser.
Her vil du kunne nulstille og hente ny energi og ikke mindst give din krop og dit sind en ro.

Det er videnskabeligt bevist at Mindfulness fører til bedre mental sundhed. Mindfulness er at træne bevidst nærvær fra øjeblik til øjeblik.

For mere information og for tilmedling via mail louisejuelseverin@gmail.com eller på sms 30316236 Ingen forkundskab kræves alle kan være med:-)